Varuhinja človekovih pravic v Ribnici

V Ribnici bo v sredo, 7. decembra 2011, poslovala varuhinja človekovih pravic dr. Zdenka Čebašek Travnik s sodelavci.

Če menite, da so vam kršene vaše pravice, pridite na pogovor v prostore Občine Ribnica. Prijave zbirajo na tel. 080 15 30.

Obvestilo o končanih natečajnih postopkih

Datum: 23.11.2011, številka: 1100-0002/2011,  Obvestilo o končanem natečajnem postopku Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za zasedbo uradniškega delovnega mesta Svetovalec za premoženjsko pravne zadeve v upravi Občine Ribnica, ki je bil objavljen na spletni strani Občine Ribnica dne 16.06.2011, izbrana kandidatka. Neizbrani kandidati imajo v osmih dneh od vročitve sklepa pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka. Dodatne informacije o natečajnem postopku: Janez Mate, telefon 01/ 837 2003.

 Datum: 23.11.2011, številka: 1100-0003/2011,  Obvestilo o končanem natečajnem postopku Obveščamo, da se je javni natečaj za zasedbo uradniškega delovnega mesta Svetovalec za okolje in prostor v upravi Občine Ribnica, ki je bil objavljen na spletni strani Občine Ribnica dne 16.06.2011, zaključil brez izbire kandidata. Dodatne informacije o natečajnem postopku: Janez Mate, telefon 01/ 837 2003.

 Datum: 23.11.2011, številka: 1100-0004/2011,  Obvestilo o končanem natečajnem postopku Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za zasedbo uradniškega delovnega mesta za določen čas Višji svetovalec za premoženjsko pravne zadeve v upravi Občine Ribnica, ki je bil objavljen na spletni strani Občine Ribnica dne 11.08.2011, izbran kandidat. Neizbrani kandidati imajo v osmih dneh od vročitve sklepa pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka. Dodatne informacije o natečajnem postopku: Janez Mate, telefon 01/ 837 2003.

Obvestilo o vožnji vlakov

Obvestilo o vožnji vlakov

Ločeno zbiranje embalaže od vrat do vrat v rumenih vrečah

Komunala Ribnica d.o.o. obvešča, da bo s 1. 12. 2011, pričela testno ločeno zbirati odpadno komunalno embalažo po sistemu “od vrat do vrat” s pomočjo “rumenih vreč”.

Več o načinu ločenega zbiranja komunalne embalaže, režimu odvoza in ostale informacije najdete v spodnji priponki.

priponka_pdf Obvestilo Komunale Ribnica d.o.o.

Večer glasbe, plesa in smeha

Občina Velike Lašče vas vabi na dobrodelno prireditev z naslovom Večer glasbe, plesa in smeha, ki bo v nedeljo, 20. novembra 2011, ob 18. uri v športni dvorani Velike Lašče.

Zbrani prostovoljni prispevki bodo namenjeni otrokom iz socialno šibkejših družin.

priponka_pdf Vabilo

V podporo odprtemu prostoru inovacij in okolju za inovatorje – napoved seminarja

V Rokodelskem centru Ribnica, Cesta na Ugar 6, bo 22. novembra 2011, med 9. in 17. uro potekal seminar z naslovom V podporo odprtemu prostoru inovacij in okolju za inovatorje.

 

priponka_pdf Vabilo 

priponka_pdf A – prijavnica

priponka_pdf B – prijavnica

priponka_pdf C – prijavnica

word-priponka Vabilo 

word-priponka A – prijavnica

word-priponka B – prijavnica

word-priponka C – prijavnica

Ljubljanska vinska pot 2011

Razvojni center Novo mesto obvešča, da nas še dober teden loči od Ljubljanske vinske poti 2011, ki bo v soboto 5. novembra med 10. in 17. uro.  S spodnjim povabilom vas prijazno vabijo na ta dogodek.

POVABILO

Dobra družba, vino, hrana je Martinova Ljubljana!

Pod tem sloganom tudi letos vabimo na Ljubljansko vinsko pot,
ki bo potekala v soboto, 5. novembra 2011
v starem mestnem jedru Ljubljane, med 10.00 in 17.00 uro.

Tudi letos bodo ponovno zadišale ljubljanske ulice in želimo si,
da boste tudi vi del te vinsko-kulinarične zgodbe. Vabimo vas na čisto poseben
Martinov sprehod skozi Ljubljano, zato smo tudi tokrat za vas pripravili kulturno-zabavni program,
s katerim bomo popestrili vaš dan. Ljubljana bo zaživela v martinovem vzdušju, saj se bo predstavilo
več kot 80 razstavljavcev iz vseh vinorodnih dežel Slovenije. Okušajte, nazdravite in se zabavajte z nami!

Za prireditev vstopnine ni!

Več o razstavljavcih in programu na www.ljubljanskavinskapot.si

Uveljavljanje pravic iz javnih sredstev po novi zakonodaji od 1. januarja 2012 dalje

V spodnji priponki se nahaja obvestilo Ministrstva za delo družino in socialne zadeve, s katerim želi le -to širšo javnost obvestiti o ključnih informacijah, ki jih morajo državljani vedeti ob prehodu na nov sistem uveljavljanja socialnih transferjev. Te informacije, podrobnejši opis pravic in tudi druge pomembne informacije so na voljo tudi na spletni strani ministrstva : http://www.mddsz.gov.si/.

word-priponka Obvestilo – uveljavljanje socialnih transferjev po 1. 1. 2012

Klikni za ogled panorame Ribniške doline