Obvestilo o prenosu parc. št. 1672/11 k.o. Velike Poljane iz javnega dobra v last Občine Ribnica

Obvestilo

Poziv – nadomestni član OVK Občine Ribnica

Številka: 041-3/2014 

Datum: 15.9.2017

Zaradi odstopa člana Občinske volilne komisije Občine Ribnica, imenovane 25.9.2014 na 23. redni seji Občinskega sveta Občine Ribnica, komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja poziva vse politične stranke, druge organizacije občanov in občane, da posredujejo predloge kandidatov za nadomestnega člana Občinske volilne komisije Občine Ribnica.

 Prosimo, da predlogu za imenovanje priložite soglasje kandidata (dosegljivo na www.ribnica.si in v glavni pisarni Občine Ribnica).

 

Predloge pošljite na naslov: Občina Ribnica, Gorenjska cesta 3, 1310 Ribnica najkasneje do 16.10.2017. 

 

Jože Tanko l. r.

predsednik

 

 

 

 

                                                                                            

                                                                             

                

Podjetništvo za mlade, študente in karierni coaching

PREDAVATELJICA: Gordana Tekavčič, mag. ekonomskih in poslovnih ved, ki ima bogate izkušnje v vlogi menedžerke, predavateljice in od letošnjega leta kot direktorica Občinske uprave Občina Ribnica. Svoje osemindvajsetletne izkušnje je pridobivala v velikih in malih, tujih in domačih gospodarskih družbah. Predavanja se bodo na občini izvajala v različnih terminih, o katerih se bomo dogovorili skupaj.

Prvi termin in tema pa se bosta izvedla: • v sredo, 4. 10. 2017, od 17.00 do 19.00 na temo Socialni kapital – mreženje. Seminar bo izveden ob prijavi najmanj 15 udeležencev. Potrebne so predhodne prijave na obcina@ribnica.si. Delavnica bo izvedena v dvorani Knjižnice Miklova hiša Ribnica.

Več informacij o dogodku je objavljenih v prispevku Podjetništvo za mlade, študente in karierni coaching

 

 

Odgovor Direkcije RS za infrastrukturo na dopis z dne, 18.09.2017 v zvezi z ureditvijo nivojskih prehodov Ribnica 2 in Ribnica 3

priponka_pdf Odgovor Direkcije RS za infrastrukturo na dopis z dne, 18.09.2017 v zvezi z ureditvijo nivojskih prehodov Ribnica 2 in Ribnica 3

Sklep o določitvi plakatnih mest in načinu plakatiranja za volitve predsednika Republike Slovenije 2017

priponka_pdf Sklep o določitvi plakatnih mest in načinu plakatiranja za volitve predsednika Republike Slovenije 2017

Aktivnosti slovenskega vojaškega letalstva

Piloti Slovenske vojske bodo med 4. septembrom in 6. oktobrom izvajali prelete iz Letališča Cerklje ob Krki z letali Pilatus ter helikopterji na višinah med 200 in 3000 metri na širšem območju Slovenije.

Preleti letalnikov bodo na našem območju potekali v četrtek, 5. oktobra med 9. in 15. uro pretežno na območju Glažute in Gotenice.

Načrtovano letenje bo potekalo z intenzivnostjo do dveh letalnikov. Pri usposabljanju se upoštevajo zakonska določila in ostali predpisi, ki urejajo letenje na nizkih višinah z letalniki Slovenske vojske. Med izvajanjem aktivnosti se bodo piloti v največji možni meri izogibali nizkemu letenju nad večjimi naselji. Pri tem ne bodo uporabljali orožja, streliva ali drugih vadbenih sredstev.

Prosimo za razumevanje.

Zapisnik zbora krajanov Gornjih Lepovč

Zapisnik zbora krajanov Gornjih Lepovč

PORABNIKOM VODE NA PODROČJU RIBNICE

Hydrovod, d.o.o. obvešča porabnike pitne vode na območju Ribnice, ki se oskrbujejo iz regionalnega vodovoda, da je zaradi velike količine padavin in okvar, ki so se zgodile istočasno, prišlo do povišane motnosti. Zaradi tega je potrebno vodo v prehrambne namene prekuhavati. Ukrep velja do normalizacije stanja.

Več…
https://www.hydrovod.si/obvestila.html

Prosimo za razumevanje!

Vabilo na delovni posvet: Za podjetništvo!

Spoštovani,
Vabimo vas na delovni posvet, ki bo potekal v torek, 19. septembra, ob 18. uri v dvorani podjetja Riko Ribnica (1. nadstropje). Na srečanju si bomo ogledali stanje gospodarstva v Občini Ribnica, plane za prihodnost ter vas povabili na mednarodni B2B forum.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete na RC Kočevje Ribnica, d.o.o.: info@rc-kocevjeribnica.si ali po telefonu na 01/895 06 10.

Prijavnica na posvet

priponka_word vabilo – ZA PODJETNIŠTVO
priponka_pdf vabilo – ZA PODJETNIŠTVO

Obratovanje bazena v ŠCR od 16. 10. 2017 dalje

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo bazen v Športnem centru Ribnica za rekreativno vadbo znova odprt od 16. 10. 2017 dalje.

Bazen bo med tednom od ponedeljka do petka odprt od 20.00-21.30, v soboto od 17.00-19.00 in nedeljo od 15.00-17.00.

Klikni za ogled panorame Ribniške doline